info@panadisplay.com
Na što treba obratiti pažnju kada koristite industrijski zaslon osjetljiv na dodir

Na što treba obratiti pažnju kada koristite industrijski zaslon osjetljiv na dodir

Aug 24, 2019

Industrijski dodirni dodir proizvod je doba inteligencije, a sada je to postao nešto što moramo koristiti u svom životu. Na što trebamo obratiti pažnju kada se koriste industrijski zasloni osjetljivi na dodir?


1. Ako koristite kapacitivni industrijski zaslon osjetljiv na dodir, preporučuje se da kad ga koristite morate pravilno instalirati upravljački program za kapacitivni industrijski dodirni zaslon u skladu s uputama.

2. Kad koristite otpornički industrijski dodirni zaslon, ako ustanovite da se pokazivač ne pomiče ili da se može kretati samo u lokalnom području, možete provjeriti pritisne li dodirni zaslon drugim dodirnim objektima. Primjerice, kad jednom dodirni zaslon pritisne školjku zaslona ili kućište ormara, ekvivalentna je točki koja se cijelo vrijeme dodiruje, tada će povratna informacija koordinatora o položaju regulatora biti netočna, a svjetlost neće biti točna. Etiketa sigurno neće biti pravilno postavljena. Ako se kućište ormara pritisne na dodirni prostor, možete malo više podesiti udaljenost između ormarića i zaslona. Ako se kućište zaslona pritisne na dodirnom području, možete pokušati malo otpustiti vijak zaslona.

3. Da bismo osigurali normalan rad industrijskog sustava zaslona osjetljivog na dodir, uz osiguravanje ispravne instalacije sistemskog softvera, također moramo imati na umu da na host računalo ne instaliramo dva ili više upravljačkih programa osjetljivih na dodir, što će lako dovesti do sukoba kada se sustav pokreće, tako da se industrijski sustav zaslona osjetljivog na dodir ne može normalno koristiti.

Ovo su stvari na koje treba obratiti pažnju kada koristite dvije različite vrste industrijskih dodirnih zaslona. Nadam se da vam ovi mogu pomoći.


Referenca: www.lcdpanel.com