info@panadisplay.com
Tri osnovna elementa koji određuju kvalitetu LCD TV

Tri osnovna elementa koji određuju kvalitetu LCD TV

Apr 21, 2018

(1) rješenje: kada veličina isto, gušće piksela, jasnije kvalitetu slike.

Važna svojstva index koji određuje jasnoću slike je rješenje upravo spomenuo. Razlučivost zaslona je preciznost slike na zaslonu, koji se odnosi na broj piksela koji zaslon može prikazati. Više piksela koji može biti otkriti na zaslon, više informacija može se prikazati u području zaslona. Slično tome, prikaz slike je sofisticiraniji.

 (2) boja ponovnog pojavljivanja sila: prirodna boja, savršenu prezentaciju

Snagu reprodukcije boja odnosi se na stupanj da TV ekran predstavlja izvornu boju stvar, koja ovisi o tome da li boje TV ekrana mogu udovoljiti zahtjevima međunarodne standardne boje. Na primjer, boja rponovno izvođenje sila dosegne boja reprodukciju standardnih 90% Adobe RGB (Adobe RGB) za razliku od TV koji samo zadovoljava 70% boje reprodukcije standard, koji može biti više uz prirodne stvarnosti boju. (na primjer, 90% TV koji može doseći Photoshop Adobe RGB standarda će biti bliže prirodnih boja od 70% TV.)

(3) svjetlost kontrast: jasnije svjetlinu i kontrast, jasnije slike.

Svjetlina i kontrast su neophodni za kvalitetan prikaz zaslona. Poboljšanje svjetline na zaslonu, zaslon će pokazati jasniju sliku i kontrast promjene čine svjetliju svjetlije, tamnije i tamnije, da bi se postigao idealni učinak svijetle i tamne, rezultati više bogatih boja na ekranu. Stupanj kontrasta može se definirati broj "koraka" koji mogu se podijeliti u dijelove najpametniji dio (bijelog) i dijela (crne). Ako je srednji dio je podijeljen na deset tisuća koraka, kontrast može se izraziti kao 100001:.