info@panadisplay.com
Panel IHS: Žrtva internetske marke

Panel IHS: Žrtva internetske marke

Dec 18, 2017

Kineskim, mobilnim telefonima, televizijskim i Internet brandovima kao financijske krize, sve pozornosti Tajvanske biljke. IHS, Institut za istraživanje, vjeruje da se Kina internetski brand raspada zbog ranije cijene ploče.

IHS je rekao da, iako su cijene ploča trećeg kvartala pale, no od prošle godine do prve polovice ove godine došlo je do val značajnih dobitaka, internetski brand je najveći žrtva potražnje za LCD televizorom; Internet brand ima jedinstveni model prodaje, ima određeni tržišni prostor, način regulacije visoke cijene, sadržaj, oglašavanje kao glavni način promocije kako bi se osvojila naklonost potrošača.

Međutim, budući da su cijene panela od prošle godine nastavile rasti u prvoj polovici ove godine, opskrba panela je uska, ljevaonice su također povećale cijenu, nije proizvodni pogon za internetsku marku, ako je izgubio podršku tvornice, internetski brand također ne postoji, također je razbijena i niska cijena konkurentne strategije.

IHS je istaknuo da cijene LCD zaslona predstavljaju cijenu cijele televizije od 40% do 50%, no od prošle godine do prve polovice ove godine cijene ploča, dulje trajanje, ozbiljno utječu na profit struktura TV marke, također utječu na marketinšku strategiju TV marke.

Zato je kineskom TV markom koja je bila aktivnija u prošlosti usvojila konzervativnu strategiju konzervativizma kako bi se olakšala porast troškova promicanjem cijene TV na terminalnom tržištu.