info@panadisplay.com
To je izvijestio da tržišna vrijednost zakrivljeni zaslon IPhone premašila 1 trilijun dolara do kraja ove godine.

To je izvijestio da tržišna vrijednost zakrivljeni zaslon IPhone premašila 1 trilijun dolara do kraja ove godine.

Apr 08, 2018

U proteklih tjedan dana, vijest da Apple će dodati mnoge funkcije na novu verziju iPhone stvoreno. Prema jednom news, Apple će pokrenuti iPhone sa gesta ugovor djelovanje iduće godine. U tom smislu, neki strani mediji je da iPhone može biti dostupan do sljedeće godine, ali to je donio poticaj dionice Apple, tako da tržišna vrijednost Apple mogao biti više od 1 trilijun dolara do kraja ove godine.


Gledajući unatrag na iPhone serije telefona, to je lako vidjeti da ovaj uređaj je vjerojatno krajnji pokretačka snaga Appleova tržišna kapitalizacija prelazi 1 trilijun dolara.

blob.png

Prema najnovije vijesti izvješće Bloomberg, Apple korporacija razvija iPhone mobilni telefon sa zaobljenim zaslonom. Kada je korisnik prst blizu telefona, mobitel može osjetiti, a zatim učinite zadatak prema da korisnika geste, sa trebate kupiti Popipati otkriti sa prst.


Ovaj novi prikaz koristiti OLED tehnologija, što može biti malo zakrivljena od vrha do dna. Međutim, novi iPhone je još barem godinu dana s tržišta, ali je vjerojatno da su postali važna pokretačka sila za povećanje tržišne vrijednosti od trenutne 854 milijarde dolara do 1 trilijuna dolara.


"Mislimo da novi iPhone i OLED dizajn će biti jedan od ključnih faktora za apple da dokaže svoje ekološke velikog," je rekao Daniel statistika (Daniel Ives), glava GBH tehnologija istraživanja poslovanja na tržište analitičara. U tu svrhu yeis predvidio da Apple je tržišna vrijednost će slomiti kroz 1 trilijun dolara krajem ove godine, i iPhone se očekuje do 350 milijuna u sljedećih 18 mjeseci.


IPhone-a račune prihoda za oko 2/3 jabuka Corp prihoda, ali posao je u porastu, i to će postati sve više važan faktor u vožnji jabuka tržišta od više od 1 trilijun dolara.


Silicijska dolina je usko vezano za Apple Corp tehnologija analitičar i futuristički Tim Bagarin (Tim Bajarin), rekao da ako Apple i dalje dodati više značajna poboljšanja na novi iPhone i druge impresivan mogućnosti, kao što su novi način interakcije sa iPhone, to će ne samo voziti trenutni iPh. Jedan korisnik se natječu za kupiti novu verziju iPhone, ali također gurati druge marke pametni telefon korisnicima prebacivanje na primijeniti na telefon.


Bagarin je također rekao da kad Apple redefinira tržište, to će imati koristi više ljudi, posebno onih koji žele kupiti high-end opreme.