info@panadisplay.com
EVE na tržištu

EVE na tržištu

Oct 04, 2018

EVE na tržištu

U ovom odjeljku dizajnerske aplikacije su označene za korisnikovu referencu, tako da dizajneri mogu vidjeti kako se EVE tehnologija koristi. FTDI Chip ne nudi jamstva ili jamstva za te proizvode, ali pruža podatke za vaše podatke.


http://playground.arduino.cc/main/gameduino


Nakon ogromnog uspjeha originalnog Gameduina, koji je donio berba igrama na Arduino, izdano je drugo izdanje štitova. Gameduino 2 u potpunosti pretvara Arduino u sveobuhvatan prijenosni moderni sustav igara putem ugrađivanja FT800 uređaja s EVE tehnologijom.


Koristeći FT800, grafički motor uređaja postaje sofisticiraniji i napredniji, a pritom i dalje održava jednostavnu upotrebu. Ovaj sustav omogućuje pojednostavljenu JPEG učitavanje, može podržati alfa transparentnost i ima kompletan 32-bitni portfelj boja. SPI periferija kao i njegov prethodnik, programeri mogu graditi na platformi koja uključuje sveobuhvatan skup značajki: kontrolu dodirivanja; 3-osi akcelerometar; microSD pohranu; audio izlaz za slušalice i jasnu grafiku na elegantnom zaslonu od 4,3 inča.


https://feilipu.me/2014/01/31/gameduino-2-with-goldilocks-and-eve/

molimo idite na ovu vezu kako biste pristupili članku koji pruža detaljnu analizu i komentar na Gameduino 2 i EVE.


Također je dostupan Gameduino 2 Tutorial, Reference i Cookbook. Ovaj sveobuhvatni vodič za Gameduino 2 objašnjava kako koristiti moćne značajke hardvera za stvaranje interaktivnih grafičkih igara. Za potpune detalje na Gameduino 2 posjetite http://excamera.com/sphinx/gameduino2/.