info@panadisplay.com
Kako bi život se do 100.000 sati LED prikazuje?

Kako bi život se do 100.000 sati LED prikazuje?

Jan 17, 2017

Je vodio otkriti i druge elektroničke uređaje, imam život. Iako je vodio teoretski vijek trajanja 100 000 sati, 24 sata na dan, 365 dana godišnje je 11 godina, ali stvarni podaci i teorije iza, prema statistikama, dostupna u LED-prikaz života je obično 6-8, može se koristiti za više od 10 godina LED veliki ekran je vrlo dobra, pogotovo vanjski LED display, život je još kraće. Ako pazimo na detalje u procesu, će donijeti naše prikazuje neočekivane rezultate.

Počevši od nabave sirovina do proizvodnje normizaciju i standardizaciju procesa instalacije, vijek trajanja LED zaslon će imati veliki utjecaj. Svjetla i elektroničke komponente kao što su IC brand, kvalitetu prebacivanje napajanja, sve su to čimbenici izravno utječu na život LED veliki ekran. Što se tiče našeg projekta planiranja, treba navesti s pouzdane kvalitete LED lampa Perla, renomirani prebacivanje napajanja, kao i određene marke i modele drugih sirovina. U procesu proizvodnje, da obratite pozornost na statički mjere, kao što su nošenje antistatičke prsten, nositi antistatičke odjeće, prašine radionica i proizvodna linija, smanjiti broj kvarova. Tvornički, koliko je to moguće, osigurati vrijeme starenja, ex tvornica pass stopa 100%. U daljini prijevoza, proizvodi trebali biti pakirani u pakete označena krhke, za morem, treba biti mjere prevencije korozije klorovodične kiseline.

Vanjski LED zaslon, potrebu za perimetar sigurnost uređaja, munja udara-dokaz mjere s munjama vrijeme i pokušajte da ne koristite prikaz. Obratite pažnju na zaštitu okoliša, pokušajte dugo u prašnjavoj okolini, otkriti strogo je zabranjeno unutar voda, mjere zaštite kiše. Odabir prave opremu, prema instalacija za hlađenje na ventilator ili klima-uređaj, okoliša zaslon što je više moguće moći osušiti i prozračiti.

Osim toga, redovito održavanje LED zaslon je također vrlo važno, redovito čistite nakupljanje prašine iznad zaslona tako da utječu na funkciju hlađenja. Oglašavanje u sadržaju, ne dugo u bijela, zelena ekrana, kako bi se izbjeglo trenutni pojačala, kabela grijanje, izaziva kratki spoj kriv. Igrajući Festival u večernjim satima možete prilagoditi svjetlinu zaslona prema ambijentalno svjetlo, to će ne samo uštedu energije, ali i produžiti vijek trajanja LED zaslon.